Fotoreportage

Fotoreportage

Focus op jouw dier

Focus op jouw dier

Een fotoreportage bij mij betekent mijn volledige focus op jou en jouw huisdier. De band tussen mens en dier is uniek en waard om vastgelegd te worden. Dit doen we samen. In alle rust, op een diervriendelijke manier.  Bijvoorbeeld tijdens een gezellige en ongedwongen wandeling. 

TIJDLIJN VAN EEN FOTOREPORTAGE

TIJDLIJN VAN EEN

FOTOREPORTAGE

Vooraf

Het begint allemaal met het eerste contact tussen ons. Je kunt me een bericht doen via de website, e-mail of whatsapp. Ik luister graag naar jouw wensen en sta open voor veel ideeën! Ik bied maar één allesomvattend fotopakket aan. Simpel en overzichtelijk, inclusief 10 foto’s, high en low res bestanden en geleverd in een persoonlijk pakket bij jouw thuis. Als je besluit dat wij een match zijn zal ik je wat vragen stellen over je huisdier en je verwachtingen. Dan spreken we samen een locatie af. Misschien dicht bij huis of stal, misschien een buitenlocatie. Als we dit hebben kortgesloten en als we een datum hebben geprikt ligt jouw reservering vast.

Tijdens

We gaan fotograferen! Rust en vertrouwen zijn de kernwoorden tijdens mijn fotoreporatages. We beginnen altijd eerst met portretfoto’s. Is je huisdier onrustig? Geen probleem, we strekken de beentjes even en beginnen weer als de zenuwen er wat uitgeschud zijn. Tijdens de shoot blijf ik graag wat op de achtergrond om precies die kleine momenten te kunnen vangen. Uiteraard help ik je wel met poses en zorg ik dat we tot goede resultaten komen. Ben je bang dat je dier wegloopt? Geen zorgen, je mag gewoon gebruik maken van mijn fotohalster of sliplijn. In de nabewerking zie je daar helemaal niks meer van terug. Vaak bezoeken we tijdens een reportage verschillende plekjes met verschillende achtergronden. Omdat we ons aanpassen aan jouw dier is dit niet altijd in een tijdsduur te vangen. Vaak duurt een shoot zo’n 1,5 tot 2 uur.

Achteraf

De fotoreporatage zit er weer op! Nu zal je even moeten wachten op de resultaten. Om de honger iets te stillen ontvang je van mij binnen 3 dagen één bewerkte foto als voorproefje. Ondertussen maak ik een zorgvuldig samengestelde online fotogalerij voor je aan met tenminste 25 foto’s. Uit deze galerij kan jij zelf jouw favorieten uitkiezen. Wanneer je jouw keuze hebt gemaakt ga ik aan de slag om de foto’s in mijn stijl te bewerken. Ik zorg voor een optimale belichting, kleurweergave en details. Binnen 30 dagen ontvang je de foto’s digitaal op klein en groot formaat via WeTransfer. Wanneer alles naar wens is worden jouw foto’s hoogwaardig afgedrukt en verzonden in een persoonlijk fotopakket mét persoonlijke verrassing. 

Jouw investering

Fotoreportage
€135*,-

Mijn alles omvattende fotoreportage is inclusief:


  • Fotoshoot op locatie (max 2 uur)
  • 10 foto's afgedrukt op 13x18 cm
  • Mogelijkheid bijbestellen per extra foto: €12,50
  • Gekozen foto's op low-res en high-res formaat
  • Persoonlijke online keuzegalerij
  • Geleverd in persoonlijk fotopakket met gave verrassing


    * incl BTW, excl 0,21 ct p/km reiskosten
  • Veelgestelde Vragen