Over mij

Dit is korlieke

Hi! Hoi! Hallo! Welkom!

Het kijken naar mijn omgeving, naar de details en het verwerken daarvan is voor mij altijd al een uitlaatklep geweest. Als jong meisje schreef ik vooral verhalen. Vanuit mijn fantasie met daarin een hint van persoonlijke gebeurtenissen. Toen ik ouder werd begon ik met tekenen. Ik leerde vooral door na te doen en vandaaruit zelf mijn eigen ideeën toe te voegen. Na tekenen kwam fotografie en daarbij beeldbewerking. De mogelijkheden hierin bleken eindeloos en snel was ik gegrepen.

Mijn stijl

Fotografiestijlen ontwikkelen samen met de fotograaf wordt wel eens gezegd. Ik denk dat dit waar is. Mijn stijl is nog altijd in ontwikkeling naarmate ik meer dingen leer, meer dingen kan. De kleurrijke achtergronden zijn kenmerkend voor mijn foto’s waarbij 1 of 2 kleurtonen vaak de boventoon voeren. Daarnaast focus ik veel op het centraal stellen van het dier in de foto, afgewerkt met een klein beetje magie.

Mijn focus

Creatief ben ik altijd geweest maar daarbij ben ik ook erg gevoelig waarbij mijn voelsprieten scherp afgesteld zijn op prikkels. Het lukte me niet altijd om hier goed mee om te gaan waardoor ik vroeg in mijn tienerjaren een angst- en paniekstoornis ontwikkelde. Het heeft lang geduurd voor ik dit deel van mij onder controle kreeg. Het verleggen van mijn focus heeft me uiteindelijk geholpen. Ik heb geleerd om me te richten op de dingen die er voor mij toe doen, die ik belangrijk vind. Nu weet ik mijn gevoeligheid in mijn voordeel te gebruiken, zowel in het bepalen van mijn composities, als in de omgang met mijn klanten en hun dieren.

Mijn Liefdes

Thomas

Mijn partner, mijn grootste liefde en steun en toeverlaat. Thomas helpt mij vaak een handje achter de schermen en fungeert nog vaker als mental support!

Loki

Onze koning en grappenmaker in huis. Loki hebben we op zijn 5de jaar geadopteerd uit het asiel. Loki is doof, iets wat vaak voorkomt bij witte katten. Hij is echter reteslim en kent veel trucjes!

Dibbes

Mijn knapste rooie. Dibbes heb ik als veulentje gekocht en daarbij kwam een droom in vervulling. Helaas hebben wij in 2021 veel te vroeg afscheid van hem moeten nemen ivm tweezijdige maanblindheid. Dibbes mocht maar 4 jaar worden.

Awards en educatie